Zakelijk verzekeren

Bent u gaan ondernemen om met grote regelmaat bezig te zijn met uw verzekeringen? Vast niet! U als ondernemer wilt doen waar ú goed in bent. En dat is namelijk ondernemen! Kansen omzetten in successen.

Onze AVéWé adviseurs begrijpen dit als geen ander! U wilt zich niet bezighouden met allerlei vragen over verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financiële planning. U wilt oplossingen! Oplossingen, die bij u passen en zoveel mogelijk risico’s vermijden.

Om u goed te kunnen adviseren, is het belangrijk dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband zijn wij het hele jaar door uw sparringpartner en u kunt altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen. Want verzekeren is een oplossing, maar verzekeren is niet altijd dé oplossing. Het begint met het (her)kennen van uw risico’s. Neem daarom contact op met de AVéWé adviseur om te kijken welke oplossing het beste bij uw onderneming past. Want de AVéWé adviseur begeleidt u ook bij risicoanalyse en risico- beheersing binnen uw onderneming en neemt u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen.

Wij geven u graag een deskundig en onafhankelijk advies in begrijpelijke taal.

Afspraak maken met de AVéWé adviseur? Wij komen graag bij u langs!

Klik hier voor het Dienstverleningsdocument Risico afdekken