Eerlijk en duidelijk – geen verkooppraatjes

Bij Van Overbeek | makelaars en taxateurs zijn ze altijd duidelijk. Over de te verwachten prijs, de opbrengst en het beoogde rendement. Zij spannen zich in voor het beste resultaat voor de klanten – en dat doen ze met een eerlijk verhaal. Of het nou om koop of verkoop gaat, over huren van een bedrijfspand of beleggen in onroerend vastgoed: Van Overbeek behartigt jouw belangen. Daarom werken wij als AVéWé Groep graag samen met Van Overbeek Makelaars. 

Huis verkopen? Gratis waardebepaling

Wil je je huis verkopen? Dan sta je sterk met een makelaar van Van Overbeek. Wij spannen ons actief in om je woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Zo presenteren we je huis bij kopers uit onze eigen database, op Funda en op sociale media. We stellen een verkoopplan op en geven je verkoopgarantie. Met vier vestigingen in Noord-Holland zitten we altijd bij je in de buurt. Je kunt altijd een gratis waardebepaling laten doen, helemaal vrijblijvend.

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen? Gratis verhuisadvies!

Wil je een huis kopen? Schakel dan een aankoopmakelaar in van Van Overbeek Makelaars. Vanuit onze vestigingen in Purmerend, Edam-Volendam, Hoorn en West-Friesland hebben we een eersteklas en divers woningaanbod. Als aankoopmakelaar behartigen we jouw belangen. We adviseren je over de huidige woningmarkt, over de voor- en nadelen van bouwkundige aspecten en natuurlijk over een scherp, maar realistisch onderhandelingsbod.

Vraag een gratis verhuisadviesgesprek aan!

Expert in Noord-Holland!

Met vier vestigingen in Purmerend, Edam-Volendam, Hoorn en West-Friesland zijn wij goed thuis in Noord-Holland. Niet alleen weten wij welke woningen en bedrijfspanden te koop staan, wij kennen de sfeer in de regio ook uitstekend en weten wat er speelt in de verschillende steden en dorpen. Van die kennis en knowhow profiteren onze klanten als eerste!

Onze vestigingen

Bedrijfspand kopen of huren?

Wil je je onderneming uitbreiden en verhuizen naar een groter bedrijfspand? Of zoek je bedrijfsruimte om in te beleggen? De bedrijfsmakelaars van Van Overbeek weten waar bedrijfsruimte te koop staat en welke bedrijfspanden aansluiten bij jouw situatie en wensen. Met hun uitgebreide netwerk en hun contacten met gemeenten en projectontwikkelaars weten ze snel wat er speelt op de bedrijventerreinen in de regio.

Alles over bedrijfsonroerendgoed

Weten wat je woning waard is?

Kies voor een gratis waardebepaling!

Meer informatie

Vraag de AVéWé adviseur om een persoonlijk gesprek. Wij adviseren u graag over:

De best passende dekkingHet juist verzekerde bedragDe laagste premie voor uw situatieGoede preventie

Afspraak maken met een adviseur

Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@avewe.nl

Op zoek naar een woning?

Van Overbeek Makelaars en Taxateurs. Bekijk de woningen die onlangs op de markt zijn gekomen.

Meer informatie over wonen

Weten wat je kunt lenen?

Volledig onafhankelijk, geeft ongekleurd advies en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag.

Bereken wat je kunt lenen