Op zoek naar een specialist op het gebied van financiële planning?

Dan bent u bij Raymond Slotboom van Finconcept bij het goede adres. Finconcept is gespecialiseerd in:

Financiële Planning

Een financiële planning is een goed doordacht en evenwichtig opgebouwd plan. Voor iedereen is een onafhankelijke, persoonlijke financiële planning van toegevoegde waarde! Meer weten? Klik hier.

Pensioenadvies

Finconcept is specialist op het gebied van advies van zowel de collectieve als de individuele pensioenregeling, en werkt samen met AVéWé zodat u ook voor het lopende pensioencontract met uw werkgevers een betrouwbare partner heeft. Meer weten? Klik hier.

Totale Begeleiding bij Echtscheiding.

Finconcept kan als onafhankelijke derde uw volledige echtscheiding begeleiden. Bij een echtscheiding is financieel advies over alimentatie,vermogensverdeling en fiscaliteiten onontbeerlijk, maar ook de juridische afspraken worden goed afgestemd. Meer weten? Klik hier.

Aangifte Inkomstenbelasting

Finconcept verzorgt graag uw aangifte inkomstenbelasting / toeslagen / voorlopige teruggaaf en/of andere belasting gerelateerde zaken. Meer weten? Klik hier.

Raymond Slotboom FFP is gecertificeerd financieel planner en heeft daarnaast de relevante vakinhoudelijke WFT diploma’s en volgt actief de jaarlijkse WFT-PE sessie om de kennis actueel te houden.

Logo_finconcept ffp_logo

Wilt u weten wat Finconcept BV voor u kan betekenen, dan kunt u contact opnemen met Raymond Slotboom. Uiteraard kunt u ook op de www.finconcept.nl kijken voor meer informatie.

Gorslaan 12
1441 RG PURMEREND

0299-465511
raymond.slotboom@finconcept.nl
www.finconcept.nl
@Finconcept