Complete verzekering voor uw woonhuis

Met een woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd) verzekert u zich tegen schade aan uw huis door bijvoorbeeld inbraak, storm, water en brand. Soms wordt de woonhuisverzekering en de inboedelverzekering door elkaar gehaald. Immers met de woonhuisverzekering verzekert u alles wat aard- en nagelvast zit (en dus niet verhuisbaar is)  en datgene wat wel verhuisbaar is , valt onder de inboedelverzekering. Beide verzekeringen heeft u nodig.

Vraag de AVéWé adviseur om een persoonlijk gesprek. Wij adviseren u graag over:

  • De best passende dekking
  • Het juiste verzekerde bedrag
  • De laagste premie voor uw situatie
  • Goede preventie

Gegarandeerd niet onderverzekerd?

Vul dan de herbouwwaardemeter in want dan bent u 5 jaar lang gegarandeerd niet onderverzekerd. Kortom: bij schade aan uw woning dus altijd goed verzekerd.

U heeft al een woonhuisverzekering? Check deze regelmatig!

Het is verstandig om uw woonhuisverzekering door te nemen met een AVéWé adviseur als u uw woning heeft verbouwd of verbeterd. Vraag de gratis check aan om te kijken of uw huidige woonhuisverzekering nog voldoet!

Een gesprek met de AVéWé adviseur is altijd vrijblijvend !
Naast uw woonverzekering heeft u ook een inboedelverzekering nodig.
Klik op inboedelverzekering voor informatie over deze specifieke verzekering.

Neem contact op met één van onze AVéWé verzekeringsadviseur en samen met u zoeken wij naar de juiste verzekering met de juist premie en dekking! Bel 0299-775555 of mail of maak hier een afspraak

AVéWé: gewoon doen dat is waar wij goed in zijn!