Goed verzekerd onderweg met de vervoersverzekering die bij u past!

Motorfiets vervoersverzekering

Uw motor is een waardevol bezit. Daarom zorgt u er goed voor en kiest u voor een verzekering die bij u en uw motor past. Wij zijn de specialist op het gebied van het verzekeren van motoren. Wij weten immers wat motorrijders écht willen: een voordelige, flexibele en complete verzekering. Wat de beste verzekering voor u is? Wij adviseren u graag welke verzekering het beste bij u past tegen een scherpe premie.

Bromfiets vervoersverzekering

Met een goed gevoel op uw brommer stappen? Kies dan voor een bromfietsverzekering. De bromfietsverzekering is er voor alle soorten bromfietsen, (elektrische) scooters en snorfietsen. U wilt toch graag goed verzekerd de weg op met uw bromfiets? Neem dan contact op met de AVéWé adviseur en vraag naar de mogelijkheden voor de juiste bromfietsverzekering die bij u past! Wist u dat in Nederland een WA verzekering voor uw motor en bromfiets verplicht is?

Fiets vervoersverzekeringen

Verzeker uw fiets tegen diefstal, aanrijdingen en andere beschadigingen. Jaarlijks worden in ons land ruim 500.000 fietsen gestolen, zelfs fietsen met een goed slot! Daarom is het belangrijk om uw fiets te verzekeren. Een goede verzekering tegen een lage premie.

Voor welke vervoersverzekering u ook kiest. AVéWé kan het allemaal voor u regelen.

Neem contact op met de AVéWé adviseur. Met één telefoontje is de verzekering geregeld!