Recreatieverzekeringen – Goed verzekerd op pad

Caravanverzekering

Gaat u met de caravan of vouwwagen op reis? Met de juiste caravanverzekering kunt u onbezorgd op vakantie. Mocht u onverhoopt toch schade hebben dan regelen wij dit voor u zodat u nog van uw welverdiende vakantie kunt genieten.

  • Verzeker uw caravan en alle spullen in de caravan het hele jaar door
  • Onderweg, op de camping en in de stalling verzekerd
  • Keuze voor wel of geen eigen risico
  • Onze schadeservice regelt uw schade, u blijft genieten van uw vakantie
  • Losse modules, dus zelf kiezen wat u verzekert. Bijvoorbeeld waardevolle spullen die u meeneemt naar de camping.

Vraag de AVéWé adviseur naar de mogelijkheden. En kies de verzekering die bij u past.

Bootverzekering

Welke boot u ook wilt verzekeren, u zoekt natuurlijk de beste bootverzekering. Neem contact op met de AVéWé adviseur. Wij geven u graag advies over de verzekering die bij u past zodat u kunt genieten van uw boot en een behouden vaart.

Kampeerauto (camper) verzekering

Als het gaat om een kampeerautoverzekering bent u bij ons aan het goede adres. Al jaren lang zijn wij de specialisten op het gebied van de kampeerautoverzekering. En juist door deze jarenlange ervaring vinden wij voor u de juiste verzekering met de laagste premie voor de juiste dekking met goede voorwaarden. Zodat u kunt genieten van de vrijheid onderweg met een kampeerauto. En heeft u toch schaden, dan helpen wij u graag, zodat u verder kunt gaan met vakantie vieren!

Tweede huis/recreatiewoning verzekering

Heeft u een recreatiewoning in Nederland? Dan wilt u hier natuurlijk onbekommerd van genieten.Verzeker daarom uw tweede huis/recreatiewoning. Welke verzekering het beste bij u past? De AVéWé adviseur adviseert u graag in een geheel vrijblijvend gesprek. Bel 0299-775555 of mail of maak hier een afspraak

 

AVéWé: gewoon doen dat is waar wij goed in zijn!