Samenwerking tussen AVéWé en Allianz

De juiste verzekering met de juiste dekking tegen de juiste premie, daar staan wij voor. AVéWé is daarom blij met de samenwerking van Allianz.

Allianz Global Assistance is internationaal marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening en telt meer dan 13.000 medewerkers, die samen 58 talen spreken. Ze zijn aanwezig met eigen vestigingen op vijf continenten, in 34 landen. Dus ook als je in het buitenland bent, word je altijd in je eigen taal te woord gestaan.

De Nederlandse vestiging van Allianz Global Assistance bevindt zich in Amsterdam. Van daaruit werken 290 enthousiaste medewerkers. In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de Pechhulp- en ongevalshulp voor ruim 2,5 miljoen auto’s.

Allianz Global Assistance is niet alleen dé specialist in reisverzekeringen voor alle soorten reizigers. Daarbij biedt Allianz Global Assistance tal van extra services aan, zodat je zowel voor, als tijdens en na de reis van alle gemak bent voorzien. Denk aan de pechhulp, eigen Alarmcentrale, Reisarts, Inentingsadvies, Reistips, maar ook het verzekeren van de borg en eigen risico van de huurauto in het buitenland.

Klik hier voor alle andere producten bij Allianz Global Assistance

Meer informatie over de samenwerking?
Neem contact op met één van onze AVéWé verzekeringsadviseur. Bel 0299-775555 of mail of maak hier een afspraak