ALSJEBLIEFT!

Het online ZEST Magazine 

Samen met de coöperatie Nh1816 presenteren wij, als jouw adviseur, met trots de online editie van ZEST Magazine. Een mooi blad, vol inspiratie, leuke aanbiedingen en dit keer met bijzondere aandacht voor het thema vakmanschap.

Gesprekken met adviseurs, bekende Nederlanders en andere vakmensen die met passie vertellen over hun vak. Maar ZEST biedt meer! Beleef het eilandgevoel van Corsica mee en laat je raken door het verhaal van de Olympische schaatsverrassing Esmee Visser. Verder staan er bijzondere ZEST-recepten en aantrekkelijke gadgets in.

VOORDEELACTIES
ZEST Magazine staat ook vol leuke ledenvoordeelacties. Ga bijvoorbeeld met 20%korting naar het theaterspektakel Het Pauperparadijs in Koninklijk Theater Carré. Een uitje voor het hele gezin? Bezoek dan de parel van de Utrechtse binnenstad: Het Spoorwegmuseum. Lees meer over deze treinbeleving voor jong en oud en maak t/m september 2018 gebruik van 50% korting op de toegangskaarten. Of kom voor slechts € 5,- per persoon kijken naar alle dieren in ARTIS op de Nh1816 ARTIS Zoomeravonden. Veel plezier!

Bekijk ledenacties

COÖPERATIE Nh1816
ZEST Magazine is een mooi en heerlijk blad om te lezen en tegelijk willen we je informeren over wat Nh1816 doet voor haar verzekerden en de maatschappij. Nh1816 staat als coöperatie midden in de samenleving en wil hier ook graag duurzaam aan bijdragen. Externe aandeelhoudersbelangen spelen geen rol. Transparant en zonder winstoogmerk opereren des te meer.

We wensen je veel leesplezier!