Hoe ga je om met bedrijfsrisico’s?

Iedere onderneming loopt risico’s. Dus jouw onderneming ook. Als je weet wat de risico’s zijn en welke impact deze kunnen hebben op jouw bedrijf en bedrijfsvoering, kun je een afgewogen beslissing nemen over hoe je omgaat met de risico’s binnen jouw onderneming.

Neem vrijblijvend contact op

Doe de verzekeringscheck!

Zijn al jouw verzekeringen nog up-to-date? Het is belangrijk bij veranderingen van je situatie ook even een verzekeringscheck te doen. Zo voorkom je dubbele verzekeringen of onderverzekering.

Doe de verzekeringscheck

Breng de risico’s van jouw onderneming in kaart

Jouw onderneming is een complex geheel van vele facetten: huisvesting, rechtsvorm, personeel, marktomstandigheden, productieproces, enzovoort.

Met een risicoanalyse van AVéWé krijg je heldere antwoorden op vragen als:

welke risico's loopt jouw bedrijf?wat is de directe schade en wat is de gevolgschade (zoals verplichtingen niet na kunnen komen, schade aan jouw imago) als dit risico werkelijkheid wordt?wat is de kans dat het risico zich manifesteert?

Maak risico’s beheersbaar met onze risicoanalyse

Als specialist in bedrijfszekerheid kan AVéWé je uitstekend ondersteunen bij het beheersbaar maken van de risico’s binnen jouw bedrijf door middel van:

het uitvoeren van een uitgebreide risicoanalysehet maken van voorstellen voor beheersbaarheid met antwoorden op vragen als: is preventie mogelijk? tot welk kostenniveau kan jouw bedrijf de risico's zelf dragen? van welke verzekeringsoplossingen kun je gebruik maken?het uitvoeren van periodieke updates van de risicoanalysehet opstellen van gerichte adviezen voor te nemen maatregelen

Een risicoanalyse maakt risico’s inzichtelijk. Blijf de risico’s binnen jouw onderneming de baas en maak gebruik van onze kennis. Maak een afspraak met de AVéWé adviseur voor een onafhankelijk advies over de risico’s binnen jouw onderneming.

Onze adviseurs helpen je graag verder

Weten wat je woning waard is?

Kies voor een gratis waardebepaling!

Meer informatie

Vraag de AVéWé adviseur om een persoonlijk gesprek. Wij adviseren u graag over:

De best passende dekkingHet juist verzekerde bedragDe laagste premie voor uw situatieGoede preventie

Afspraak maken met een adviseur

Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@avewe.nl

Op zoek naar een woning?

Van Overbeek Makelaars en Taxateurs. Bekijk de woningen die onlangs op de markt zijn gekomen.

Meer informatie over wonen

Weten wat je kunt lenen?

Volledig onafhankelijk, geeft ongekleurd advies en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag.

Bereken wat je kunt lenen

Heb je dit ook gelezen?