AVéWé Groep. Altijd op zoek naar de juiste klik.

AVéWé gaat verhuizen. Van de Gorslaan 60 naar de Gorslaan 12. Best een klus om dit pand weer perfect in te richten, maar qua afstand ook weer niet zo hemelschokkend.

Maar wij vinden het wel zo handig u dit te melden. Dan weet u dat u een volgende keer op het juiste adres belandt. U en AVéWé hebben immers een klik. Dezelfde klik die wij zoeken bij iedere nieuwe kennismaking. Het is onze taak al onze potentiële opdrachtgevers ervan te overtuigen dat wij het ideale adres zijn voor al uw verzekeringen. Aan hen de keus of het klikt met AVéWé. En dat het klikt, is duidelijk, gezien ons snel groeiende bestand aan tevreden opdrachtgevers.

Ontdek de klik met onze partners

Ons nieuwe pand aan de Gorslaan geeft ons ook de kans nog nauwer samen te werken met diverse partners. Als expert in verzekeren vinden wij het ook belangrijk u meer te kunnen vertellen over alles wat met verzekeren te maken heeft: Makelaardij, hypotheken, financiën. Wij zijn er trots op dat wij die klik hebben met Van Overbeek Makelaars, de Hypotheekshop en Finconcept. Stuk voor stuk experts in hun vak. Maak eens een afspraak met hen en kijk zelf of ook u die klik kunt vinden.

Zien wij u binnenkort weer op ons nieuwe pand aan de Gorslaan 12? Een luisterend oor, een gratis advies en een kopje koffie staan voor u klaar.