AVéWé en Nh1816 steunen kerstpakketten actie Purmerend

Voor veel huishoudens in Purmerend is een warme en gezellige kerst geen vanzelfsprekendheid. Leden van de Rotary Purmerend Zuid maken zich in de aanloop naar Kerst sterk voor gezinnen of alleenstaanden die om uiteenlopende redenen een zware tijd doormaken. Jaarlijks stellen zij enkele honderden kerstpakketten samen met levensmiddelen.

De pakketten worden persoonlijk overhandigd op de adressen, die geselecteerd werden door diverse lokale maatschappelijke instanties die nauw betrokken zijn bij de situaties van de ontvangers.

Het spreekt voor zich dat er naast veel vrijwilligers ook veel geld nodig is om zoveel kerstpakketten samen te stellen. Vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid doet de AVéWé Groep jaarlijks een financiële bijdrage aan het initiatief.

Adviseur Ruud van der Kruijf is daarnaast zelf betrokken bij het rondbrengen van de kerstpakketten. Hij deed voor de kerstpakkettenactie met succes een beroep op de Nh1816 Verzekeringen, de partner van AVéWé voor particuliere schadeverzekeringen.

Nh1816 is een coöperatie zonder externe aandeelhouders. Door het steunen van lokale goede doelen met verzekeringskantoren zoals AVéWé geeft Nh1816 invulling aan haar maatschappelijke betrokkenheid en doet ze iets terug voor de samenleving waarvan  haar verzekerden deel uitmaken.

De donatie van € 2.500,- is goed voor meer dan 70 huishoudens in Purmerend die een hart onder de riem goed kunnen gebruiken. Op de foto tonen directeur Cas Verhage (links) namens Nh1816, Joost Brugman (midden) en Ruud van der Kruijf symbolisch de cheque voor de kerstpakketten actie.